امانات پستی در گیلان ۳۰۰ درصد افزایش یافت
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل پست گیلان گفت : از ابتدای شیوع کرونا ارسال بسته و امانات پستی افزایش ۳۰۰ درصدی داشته و بعد از استان تهران رتبه دوم را از این لحاظ در کشور داراست. مهدی فخربین سبحانی روز چهارشنبه با اشاره به تلاش مضاعف پرسنل شرکت پست استان در ایام شیوع
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیر کل پست گیلان گفت : از ابتدای شیوع کرونا ارسال بسته و امانات پستی افزایش ۳۰۰ درصدی داشته و بعد از استان تهران رتبه دوم را از این لحاظ در کشور داراست.
مهدی فخربین سبحانی روز چهارشنبه با اشاره به تلاش مضاعف پرسنل شرکت پست استان در ایام شیوع کرونا افزود: ایثارگری و خدمترسانی شبانهروزی این کارکنان موجب شده، بخش زیادی از مشکل ارسال و تحویل خریدهای غیرحضوری مردم در سراسر کشور حل شود.
وی با بیان اینکه شرکت ملی پست سازمانی دولتی دستگاه خدمات رسان محسوب می شود، تصریح کرد : رعایت اصل مهم امانتداری در شرکت پست باعث جلب اطمینان مردم به این دستگاه خدمات رسان و افزایش مبادلات پستی در ایام شیوع کرونا شده است.
فخربین سبحانی یادآور شد: از زمان شیوع کرونا نیاز مردم در حوزه پستی متفاوت شده و شماری از شهروندان حتی مایحتاج روزانه خود را از طریق خریدهای اینترنتی تامین می کنند.
وی حذف سفرهای مکرر غیرضروری و تسهیل دسترسی مردم به خدمات دستگاه های اجرایی و کاهش مواجهه حضوری در زمان شیوع کرونا را از جمله مزیت های پست عنوان و بیان کرد: در دوران شیوع کرونا خدمات پستی و نقش آنها در تسهیل انجام امور، رضایتمندی مردم را افزایش داده و منجر به تسریع در تحقق اهداف حقوق شهروندی در نظام اداری شده است.
وی اضافه کرد: با الکترونیکی کردن اکثر خدمات پستی توانسته ایم در کاهش اینگونه ترددها اثر بخش باشیم.
مدیرکل پست گیلان گفت: پرسنل پست استان در سه شیفت و بصورت شبانه روزی با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی از قبیل ضدعفونی مرسولات پستی، تجهیزات و ماشین های حمل مرسولات و سطح ادارات پست در استان و رعایت فاصله گذاری اجتماعی نقش بسزایی در کاهش شیوع کرونا و خدمات رسانی به مردم در استان داشته است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰